En resa

Sponsorer

Nanospronsring

Vill du vara med och bidra till vårt välmående under resans gång så kan du bli nanosponsor! Bjud oss på vars en öl, en natt på hotell eller kanske en extra god frukost genom att donera valfri summa nedan! Alla pengar går oavkortat till resan, inga mellanhänder!


Vår huvudsponsor


Elservice AB är ett framgångsrikt och expanderande företag med huvudkontor i Trelleborg och filial i Malmö. Vi är ett privat företag med anor från 1953 och är idag 45 anställda, något som borgar för en trygg framtid tillsammans.

En stor del av Elservice uppdrag avser industrier, förvaltningsbyggnader, kontor, affärsfastigheter mm. Specialområden är belysning, industri, säkerhet, kommunikation och intelligenta hus.

Vi är ett företag som sätter kunden i fokus, därmed växer vi tillsammans med våra kunder.
Med vår breda erfarenhet och kunniga personal, kan ni lita på oss som en given partner i alla era eltekninska uppdrag.
Verksamheten skall ha som målsättning att verka för en god elmiljö.


Mikrosponsorer


Vid några av stans vackra sevärdheter i centrum, ligger Casablanca. En Restaurang och pizzeria i nya fräscha lokaler. På Casablanca erbjuds ett stort utbud av bland annat Pizzor, À la carte, Fågel, Pasta, Sallader, öl, vin/sprit mm.

Casablanca är en stor favorit bland Trelleborgs lunchgäster som är ute efter något snabbt och riktigt gott.


På Nordea hjälper de med stolthet sina partners att förverkliga sina drömmar och alltid med målet att tillsammans göra det möjligt.


Mindessons AB arbetar med försäljning av begagnade lastbilar och deras marknad sträcker sig världen över.


Ramirent är ett ledande maskinuthyrningsföretag som förenklar din verksamhet. Detta kallar de Dynamic rental solutions™.


Manges kök o catering och Mange på Horizont drivs av Magnus Leandersson sedan 2012. Butik har de på Valldammsgatan 6 där de säljer landgångar, sallader, baguetter, partyfat, smörgåstårtor mm.

Mange på Horizont öppnades våren 2015 och där har de luncher, konferenser, företagsevent, bröllop, mm. De lyssnar gärna på vad kunden har för egna önskemål o utgår från det.

De sysslar även med catering, där de kan leverera både kall och varm mat, allt från den lilla till den stora beställningen!


”Bra utförda arbeten – därav nöjda kunder” Den devisen fanns med redan 1989 när Jonas och Ulf Thelin startade EA Installationer. Idag, cirka 25 år senare, är det fortfarande ledorden inom företaget som har växt och utvecklats till ett etablerat el-teknikföretag med ca 35 anställda. Verksamheten har breddats till områden som bland annat el-, tele-, data- och larminstallationer, passage- och övervakningssystem men också installationer för avancerade KNXstyrningar och programmering.

EA Installationer erbjuder kunderna personal med specialkompetens
inom varje verksamhetsområde.


Med många års erfarenhet av egenföretagande erbjuder Amabile ditt företag expertkunskaper att driva och utveckla verksamheten mot bättre lönsamhet.

Genom vägledning/rådgivning/mentorskap och som konsult respektive coach agerar de i små och medelstora företaget eller i dess styrelse.


Maxi ICA Stormarknad Trelleborg vill inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.

De har allt du behöver under ett tak – god mat, prylar till hemmet, catering, Maxiköket och mycket mer!


WMS Nordic AB grundades 2008. Men deras erfarenhet sträcker sig betydligt längre tillbaka än så då företagets ägare har en bakgrund inom återvinningsindustrin och logistikbranschen. De har sitt säte i Malmö, men vi har både Norden och Europa som arbetsfält.

WMS Nordic har globala kontakter, vilket gör dem till en partner för alla typer av branscher. De är ledande inom återvinning av frigolit från fiskindustrin, där de hittar kundspecifika lösningar.

Deras affärsidé bygger på miljö, ekonomi och logistik. Att få ihop dessa tre element är deras främsta styrka.


Trelleborgs Trädgårdsanläggningar utför trädgårdsskötsel åt bostadsrättsföreningar, samfälligheter, industrier, ägare av hyresfastigheter samt privata villaägare. De erbjuder årsbaserad skötsel men även enstaka insatser – allt efter behov och önskemål.

Det är stor skillnad mellan en entreprenör som bara klipper gräset och ser till att buskarna inte skymmer och ett riktigt trädgårdsföretag. Av TTA får du professionell hjälp med gräs- och häckklippning, bevattning, beskäring, gödningsscheman, miljötänkande, med mera.


Nordic plastics group skräddarsyr lösningar för dina applikationer och hjälper dig hela vägen från idé till färdig montering.

Tillverkningen sker enligt dina ritningar, eller efter en ritning de skapar i samråd med er. De är också en komplett leverantör av halvfabrikat i plast.


En säker vinnare. Diamondbrite lackkonservering med 6 års garanti.

En komplett bilvårdsanläggning. Certifierade enligt ISO 9001 & 14001.


Prenad kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.De är ett av Sydsveriges ledande installations- och serviceföretag inom EL - VVS och säkerhet.


Isgrens lås är ett säkerhetsföretag som funnits i 5 generationer rakt nedstigande led.

De är idag ett komplett säkerhetsföretag som sysslar med allt inom säkerhet, från det enstaka låset till det stora passersystemet. De är medlem i SLR – Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund
och är auktoriserade Låsmästare, samt är miljöcertifierade enligt FR2000.


Finax Bröd AB har som huvudmålssättning att erbjuda marknaden sunda och goda bröd och skorpor.

Finax som grundades 1973 av bröderna Leif och Rolf Abdon, har från första dagen besjälats av passionen för mat och stor nyfikenhet av att utveckla nya spännande produkter.

Deras motto är: ”Vi tillverkar bara sådant som vi själva skulle vilja ge till våra barn.”


Eco Tech AB är en miljökonsult i Malmö med expertkompetens inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. De erbjuder sinakunder att bygga upp och underhålla ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

De tillhandahåller även utbildningar, lagbevakning samt dokumenthanteringssystem. Eco Tech AB grundades 1986 och har därmed lång erfarenhet inom dessa arbetsområden.


Greencarrier Frakt Services erbjuder flexibla transport och logistiklösningar med flyg, båt och bil inklusive Oil & gasprojekt och Terminal & Port Logistics.

Deras oberoende ställning gör det möjligt för dem att välja de bästa alternativen för deras kunder i alla situationer.


Trelleborgs byggplåt gör allt inom branschen förekommande arbeten inom plåtslageri. Deras mål är inte att vara billigast i branschen utan göra gedigna bra jobb med nöjda kunder.

De har även satsat på en egen profileringsmaskin så de kan tillverka specialprofiler i Trp mm. Framförallt profilerar de mycket husgavlar som man klär in med stuccerad aluminiumplåt i olika kulörer.​


Imtech är en multinationell företagsgrupp verksam inom anläggningskonstruktion. Företagets divisioner inkluderar kraftproduktion och kraftteknik, entreprenad, forskning och utveckling, renrumsteknik, data och säkerhet, skepps- och dockbyggteknik.


Reppu är ett industristödjande företag som vänder sig till bygg-, olja- och petroleumsektorerna samt den tillverkande industrin, där de erbjuder sina tjänster och kompetenser i syfte att leverera värde till er och era kunder.

De utför hel- eller delentreprenader avseende svets- och montagearbeten, konstruerar och tillverkar byggsmidesprodukter, svetsar och monterar industrirör, utför ventilservice, hyr ut licensierad arbetskraft, tillverkar och underhåller/servar silo, dagtankar och kärl, m.m.


Woody är bygghandeln som vill mer! De består av ett 70-tal engagerade entreprenörer runt om i Sverige och ingår i Interpares, Sveriges i särklass största inköpsorganisation. De finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

I en tid när många utvecklar lågprishandel med no-name-produkter, smalt sortiment, minimal service och begränsad kunskap, går de mot strömmen. De flesta av dem som driver en Woody Bygghandel kommer från familjer som varit i branschen i generationer. De känner sin ort och lokala marknad och att komma till oss är att komma till kunskap och service. Woody sätter själva stort värde på att kunna vara bollplank, rådgivare och problemlösare. Därför satsar de på kompetens och service. Och kvalitet!


Paldur AB i Trelleborgerbjuder ett brett utbud av tjänster för allt som gäller hushållstjänster, från hantverkare och trädgård till städ och rengöring. Deras mål är att hjälpa privatpersoner med de sysslor som man själv inte kan, hinner eller vill göra.

Att anlita Paldur ska vara enkelt och smidigt, från första kontakt till färdigt resultat. Om du gillar det arbete de utför med att städa ditt hem eller snickra upp en vägg, kan du också lita på att de gör samma proffsiga arbete med din trädgård eller med att skotta snö. Paldur är det trygga och enkla valet.


Emil Johansson


En sen kväll i berusningens ångor blev Emil Johansson den första och enda privatpersonen att mikrosponsra "Syd till Syd".

Förutom höftrörelser i klass med John Travoltas och hans utomjordiska styrka i bänkpress har Emil även ett stort hjärta. Han är typen som hjälper gamla damer över gatan och räddar kattungar som fastnat i träd.

När Emil inte står försjunken i Arnolds självbiografi eller lusläser wikisidan om argentinska viner har han ofta något sidoprojekt på gång. Förra året smällde han på egen propeller upp ett trädäck på 3 dagar och i våras grävde han ner så många betongplintar på så kort tid att hans vänner och familj insisterade på att skicka in ett förslag till Guinness rekordbok.

Det bör även nämnas att det inte hör till ovanligheterna att Emil ofta tenderar att bli bättre kompis med vännernas föräldrar än vännerna i sig. Inte sällan väljer Emil hellre att med en het kopp Java i handen stå och hänga över en köksö och prata amorteringar och semesterplaner med vännernas föräldrar istället för att spela FIFA med polarna.

Emil äter sina biffar blodiga, har vandrat L.A's gator nattetid och kör alltid dom sista milen trots att bensinlampan lyser! När Emil fick höra talas om "Syd till Syd" var det en självklarhet att han skulle vara med och stötta då projektet var helt i samklang med hans livsfilosofi om att leva livet fullt ut.


Magnus Bildemontering startade i Trelleborg 1993 med syftet att ta omhand kommunens uttjänta bilar, samt sälja begagnade bildelar i kommunen.

Idag har vi blivit en komplett leverantör av Beg reservdelar, Nya reservdelar och tillbehör och bildäck som vi levererar både till företag och privatpersoner över hela norden.


Målerifirman som växer med sina uppgifter!
Ingen jobb är för litet, inget för stort.


Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Kaliningrad, Polen, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Österrike och Ungern. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Visste du att Cramo har…

  • 140 000 byggmaskiner
  • 7 200 anläggningsmaskiner
  • 29 100 bodar och containrar
  • 13 600 kontors- och skolmoduler
  • 12 300 liftar

Olle Larssons Mek. o Montage


Bakom väggarna på den mekaniska verkstaden i Skegrie finns mångårig erfarenhet och kompetens.


Stål i Trelleborg AB är en oberoende stålgrossist som har kontakter med alla de ledande stålverken i Europa och Asien. De levererar stål- och metallprodukter av alla olika slag.


Kom in till deras butik i Trelleborg eller Ystad så tipsar de dig om boken som gör din tillvaro ännu bättre!


Formtoppen är en friskvårdsanläggning som ägs och drivs av Höllvikens Atlet Club (HAC) och är den största idrottsföreningen i Vellinge kommun samt Årets Gym i Sverige 2011!

Vid starten av Formtoppen år 2000 hade de cirka 200 medlemmar och idag har de drygt 7 000 medlemmar. Föreningen är ideell och det främsta syftet med Formtoppen är att få så många som möjligt att röra på sig.

Oavsett om du löser ditt kort i Höllviken eller Skanör, gäller det på båda våra anläggningar. Du som medlem får tillgång till hela deras breda utbud med bland annat aerobic, IndoorWalking, styrketräning, spinning och Crossfit Näset. De har även ett antal hyresgäster som erbjuder massage, personlig träning, sjukgymnastik, m.m.


TT-Line, din transportör till sjöss mellan Skandinavien & Europa. Efter mer än 50 år i branschen är de yngre än någonsin! Den mest miljöanpassade och moderna operatören på Östersjön. TT-Line med direktlinjerna mellan Trelleborg-Travemünde, Trelleborg-Rostock och Trelleborg-Świnoujście. Deras sex Ro/Pax fartyg erbjuder dagligen upp till 20 avgångar fördelat på 33 800 lastmeter.

Boka när som helst online, via telefon eller e-post.